Vanaf 2023 neemt Dutch Building Commissioning Association de Commissioners over

Vanaf  2023 heeft Dutch Building Commissioning Association in goed overleg met Sertum, de Commissioners en de aangesloten branchepartijen het register voor Commissioning Specialisten en Managers overgenomen. Dit biedt mogelijkheden voor DBCxA om dichter bij onze experts te staan en jullie te helpen bij het invullen en promoten van het vak.

Dit doen we graag voor jullie en mét jullie. Het bestuur zal zich de komende tijd inzetten om een professionaliseringsslag te maken. Zo willen we de DBCxA website naar het volgende niveau tillen en de aansluiting met het Centraal Register Techniek verzorgen. Dat betekent dat de geregistreerde Commissioners bij DBCxA zowel een plaats op onze website verdienen als een plaats in het Centraal Register Techniek / Vakpaspoort.

Hoe registreer ik me bij DBCxA? / Hoe stap ik over naar DBCxA?

Heb je de opleiding voor Commissioning specialist of manager gevolgd, dan kun je je aanmelden voor het register van DBCxA. Het Commissioning register van Sertum is gestopt per 31/12/2022. In plaats hiervan schrijf je je in bij DBCxA. Heb je geen mail ontvangen - mail dan register@dbca.nl voor een uitnodiging. Wij zorgen er dan voor dat je in het DBCxA register wordt opgenomen. 

Let op!: het Commissioning register is een persoonsregister. Iedere persoon dient zich individueel in te schrijven. Zoals afgesproken tijdens de bijeenkomst op 20 oktober jl. bedragen de kosten € 595,- ex. Btw.

Wij zijn overtuigd dat we hiermee een goede oplossing bieden en zowel DBCxA, het vak en onze Commissioners toekomstbestendig maken!

DBCxA Transformeert naar Commissioning Nederland

In het kader van positionering van het vakgebied commissioning , kondigen we met trots aan dat DBCxA haar naam officieel verandert naar "Commissionin...

7 december 2023: Invloeden van de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) op Commissioning (PE-sessie)

Het secretariaatsbureau van DBCA is per 1 januari 2023 ondergebracht bij het shared servicecentrum van TVVL

Remi  Hompe,  penningmeester  DBCA,  is  blij   met deze  nieuwe  samenwerking:  “TVVL  heeft  veel ervaring   met   het   ondersteunen   van   vereni...

Stakeholders

Techniek Nederland
ISSO
Binnenklimaat Nederland
VCCN
NVDO
TVVL
FHI Gebouw automatisering